Hair of Heaven

Joanna Bruksgård

Kliv in,
känn dig som hemma.

Foto: Agneta Gelin

Hej och välkomna till Hair of Heaven, mitt hjärteprojekt och en av Västerås äldsta och mest älskade frisörsalonger sedan 1956. Jag är Joanna, stolt ägare och drivande kraft bakom denna salong.

Min resa inom frisöryrket började på Frisörcentrum i Stockholm 2010, och sedan dess har jag låtit passionen för hårkonst och kreativitet leda mig genom olika roller och erfarenheter. Efter att ha arbetat i branschen under många år, kände jag att det var dags att ta språnget och förverkliga min dröm om att skapa en egen salong.

Med en gedigen utbildning, inklusive Gesällbrev och licens, samt flera specialiserade kurser inom löshårsmetoder, peruker, hårersättningar, färgtekniker och formgivning, strävar jag alltid efter att erbjuda det allra bästa för mina kunder.

Hair of Heaven är mer än bara en salong för mig – det är en plats där varje individ är välkommen och där jag får möjligheten att skapa inte bara vackra frisyrer utan också personliga upplevelser. Jag tror på att skapa en atmosfär av tillit och välbefinnande där varje kund känner sig sedd och omhändertagen.

Så varmt välkomna till Hair of Heaven, där jag ser fram emot att få möta er och skapa magi med era hårstilar.

Spela videoklipp
Visa bilder på hemsidan tillhör Belle Madame & Manager Top kollektionerna Dening Hair Company, GmbH Hamburg